Skip to main content
Zdjęcie Szkoły Podstawowej w Pałecznicy

Stołówka

Opłata za obiady

Cena obiadu za marzec (20 dni) od 01.03.2024 r. do 27.03.2024 r. dla oddziału przedszkolnego 3-4 latki i oddziału przedszkolnego 5-6 latki

– śniadanie + obiad – 20 dni x 5,50zł = 110 zł.

– śniadanie, obiad, podwieczorek – 20 dni x 6,50zł =130 zł.

Cena obiadu za marzec (19 dni) od 1.03.2024 r. do 27.03.2024 r.

dla uczniów klas I-VII– 19 dni x 3,50 zł. = 66,50 zł.

PROSZĘ O DOKONANIE WPŁATY DO 15.03.2024 R.

Wpłat należy dokonać tylko i wyłącznie na konto

88 8707 0006 0013 7908 2000 0003

W tytule płatności należy wpisać: imię i nazwisko, oddział przedszkolny

W tytule płatności należy wpisać:

 obiady za: imię i nazwisko, klasę ucznia

Jadłospis 4.03.2024 – 8.03.2024 
Dzień tygodniaŚniadanieObiadPodwieczorek
PoniedziałekBułka z masłem pasztetem, pomidor herbata     1,3,7,11Zupa fasolkowa, chleb kompot, herbatniki     1,3,7,11Wafle ryżowe owoc kompot       3,12
WtorekBułka z masłem dżemem, kakao herbata     1,3,7,11Gulasz wieprzowy kasza jęczmienna, ogórek kiszony     1,3,7,11Serek waniliowy kompot       1,3,7,12
ŚrodaParówka na ciepło, bułeczka         1,3,7,11Zupa kalafiorowa, chleb kompot mus owocowy         1,3,7,11Chrupki kukurydziane banan kompot       1,3,7
CzwartekPłatki na mleku herbata         1,3,7,12filet z kurczaka pieczony z sosem śmietanowo-koperkowym ziemniaki, sałatka z marchewki i jabłka kompot   1,3,7,12Galaretka           12
PiątekPasta jajeczna bułeczka, herbata       1,3,7,11Kluski z sosem truskawkowym kompot     1,3,7,11Krakers kompot         1,7

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: czosnek, vegeta natur, pieprz czarny, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka i ostra, przyprawa do ryb, kminek, oregano, cynamon, cukier waniliowy, sól morska o obniżonej zawartości sodu, tymianek, carry, pieprz cytrynowy.

Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.

Jadłospis z przyczyn niezależnych od pracowników kuchni może ulec nieznacznej modyfikacji

Skip to content